Atelier Kleur je Hart

In mijn ruime atelier, verwarmt door een gezellige houtkachel ben ik vaak te vinden! Het atelier is een inspirerende plek met een wijds uitzicht op het Drents Friese woud. Ik werk hier aan kunstwerken van diverse materialen en met verschillende technieken.

Ik ben al van kleins af aan gefascineerd door textiel. Ik weet nog precies hoe de stofjes van mijn kinderkleding eruitzagen en hoe ze voelden! Naast textiel is ook werken met speksteen favoriet, daarvan maak ik aaibare beelden waar ik vaak natuurlijke ronde vormen in gebruik. Ook tekenen en schilderen doe ik al mijn hele leven en dat is te zien in mijn atelier, er hangen diverse tekeningen en schilderijen. De wereld is vol met mooie “plaatjes”. Sommige plaatjes zijn voor iedereen zichtbaar, een deel is niet zichtbaar voor anderen. Het zijn plaatsjes uit een andere wereld (bv. fantasiewereld) In mijn kunstwerken geef ik dit weer, maak ik het onzichtbare zichtbaar.


Er zijn diverse werken, groot en klein, te zien en te koop in het atelier.

Ik werk ook in opdracht. Het gesprek aangaan met opdrachtgevers, onderzoeken wat ze precies willen, het zoeken naar de juiste materialen en technieken om datgene te maken wat ze zoeken vind ik een uitdaging!