De Sprookjestuinen van Drenthe

Sinds 2019 organiseer ik samen met Alanda Boer de Sprookjestuinen van Drenthe. Theatervoorstellingen in verschillende tuinen in Drenthe. In 2020 was er, door de corona maatregelen, een online festival. Momenteel zijn we druk bezig om De Sprookjestuinen van Drenthe voor 2024 vorm te geven. Houdt de website en facebook in de gaten voor meer info!

Voorlees kwartiertje

Er zijn er voorleeskwartiertjes te boeken voor de allerkleinste.

Ik lees een, zelf geschreven en/of geïllustreerd boek voor waarbij ik een klein decor, attributen of (vilten)poppen gebruik. De voorleeskwartiertjes zijn te boeken voor feestjes, festivals, bibliotheken en op scholen, desgewenst kan daarna een viltworkshop volgen.


Theatervormgeving in opdracht.

Daarnaast maak en ontwerp ik in opdracht kostuums, (vilten)poppen en decors. Elke opdracht is anders, vraagt andere technieken en materialen en juist dat maakt het voor mij zo boeiend.

Inleven in het stuk, luisteren naar de wensen, rekening houden met de eisen en daarna op zoek naar de juiste vormgeving.

Ik heb de afgelopen jaren samengewerkt met o.a. Zeemeermin Hanna, theatergroep Smoesjes, de Zingende Zeemeerminnen, Saniye ZweersDe foto’s gebruik ik met toestemming van de eigenaar.