AGENDACursus beeldhouwen met speksteen

Zodra de maatregelen het weer toelaten start er op dinsdagavond een cursus speksteen. De cursus bestaat uit 6 lessen (eens per twee weken), van 19.30 tot 21.30 uur, in mijn atelier.

Er is een pauze voor een kopje thee of koffie met een stukje huisgemaakte taart!

Het is vooral een praktische cursus, waarin we veel zelf aan de slag gaan met raspen en vijlen. Daardoor is de cursus ook leuk voor degene die al ervaring hebben, die kunnen gewoon op eigen tempo werken. Je kunt bij mij een speksteen kopen er zijn verschillende kleuren op voorraad (€ 4 per kilo). Alle overige materialen kun je van mij gebruiken (raspen, vijlen, schuurpadjes, schuurpapier, was).

De kosten voor de cursus zijn € 90 euro (incl. gebruik van materialen/gereedschap, thee koffie en taart, excl. de steen en eventuele sokkel). Je kan de cursus en je steen betalen in de eerste les.

Ik werk met groepen van maximaal 6 mensen en we houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen.

Wil je meedoen dan kun je alvast aanmelden en houdt ik een plekje voor je vrij. Stuur dan een mail naar susanne@kleurjehart.nl


Naast de cursus starten dan ook weer de werkateliers, waar voormalige cursisten elke week zelfstandig aan een beeld werken.

De workshops starten weer als de coronamaatregelen dit toelaten.