OVER MIJ

Ik ben Susanne Hurenkamp. Sinds 2008 woon ik samen in Geeuwenbrug. Ik werk in mijn atelier zowel aan eigen werk als aan opdrachten.

Ik heb een opleiding in de textiel afgerond, een deel van de Pabo en in 2011 heb ik de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach bij de Kleine Tiki afgerond.

Al jong ontdekte ik dat ik “anders” was, later herkende ik het als hoog sensitief en beelddenker.

Sinds 2016 ben ik coach/trainer “Ik leer anders”.

Mijn innerlijke kind laat me zien waar wij, als volwassenen, vaak aan voorbij gaan. Er is een (fantasie) wereld waar zoveel meer te zien is! Ik vind het heerlijk om juist die kleurrijke wereld vorm te geven zodat iedereen het kan ervaren. Het onzichtbare zichtbaar maken!

Inspiratie

De oneindige en altijd nabije natuur inspireert mij en dat zie je terug in mijn werk. Ik gebruik veel organische, soms zelfs aaibare, vormen. Vooral in mijn beelden zie je dat terug.

Ik hou van sprookjes, de metaforen, de sfeer en de fantasie gebruik ik vaak als inspiratie om te schrijven en de theatervoorstellingen te maken.

Mijn schilderijen (voornamelijk met inkt en ecoline) zijn kleurrijk en vrolijk. De werken van Hundertwasser zijn hiervoor een inspiratiebron.

Een ander kunstenaar die ik bewonder is Odilon Redon, vooral de manier waarop hij zijn wereld zichtbaar maakt via kleur en vorm in zijn zachte en toch kleurrijke schilderijen vol symboliek vind ik heel bijzonder. Daarnaast vind ik het werk uit zijn “zwarte” periode heel bijzonder.